Zwemmen in Broek op Langedijk

Bij Zwemstudio Broek op Langedijk bestaat een groot deel van de activiteiten uit EasySwim zwemlessen voor kinderen en Total Body Aqua. Daarnaast worden er op deze locatie ook ouder-kind zwemmen, zwemlessen voor volwassenen, zwangerschapszwemmen, zwemvaardigheid, reactiverend zwemmen, privé zwemles en techniektraining gegeven. Daarnaast is het mogelijk om dagelijks vrij te zwemmen.

De zwemlessen in Broek op Langedijk duren standaard 45 minuten en worden gegeven in kleine groepen van maximaal 7 kinderen. Ook zijn er lessen van 30 minuten in groepen van maximaal 4 kinderen voor kinderen die extra aandacht nodig hebben.

Er zijn maandelijks kijklessen en bij vragen is het altijd mogelijk om tijdens de laatste 5 minuten van de les even binnen te lopen bij het zwembad. Zo blijf je als ouder op de hoogte van de vorderingen van je kind.

Op deze Zwemstudio locatie wordt tevens afgezwommen, in het voor jouw kind vertrouwde bad.

Tijdens de diverse activiteiten bij Zwemstudio Broek op Langedijk kun je de prettige sfeer ervaren door het vaste en hechte team dat de lessen verzorgt en de kleinschaligheid van het bad.

Tijdens of na de lessen bestaat de mogelijkheid om in de gezellige horecagelegenheden van De Geus te genieten van een kopje koffie of iets anders lekkers.

Contact gegevens

Beschikbare activiteiten op deze locatie

Schrijf je in!

Voor jong en oud bieden wij verschillende zwemactiviteiten aan. Schrijf je gemakkelijk online in.