De Zwemstudio zakelijk

Aansluiten bij De Zwemstudio?

Zwemstudio Nederland is ontstaan vanuit een voorliefde voor zwemmen en ondernemen.

De Zwemstudio is dé plek waar kinderen met plezier leren zwemmen en volwassenen in een prettige omgeving kunnen sporten in het water. De Zwemstudio biedt zwemlessen van hoge kwaliteit door middel van kleinschalige warme baden, kleine lesgroepen, deskundige instructeurs en de EasySwim zwemmethode.

De ondernemers achter Zwemstudio Nederland zijn vastberaden om door middel van hun filosofie een landelijke organisatie met een groot aantal Zwemstudio locaties op te zetten. De locatie in Broek op Langedijk is hierin de eerste stap geweest.

Voor de volgende stappen is Zwemstudio Nederland op zoek naar zwembaden ter overname. Dit kunnen stand alone baden zijn of baden die onderdeel zijn van een grotere organisatie zoals een sportcentrum of hotel.

Criteria

Overnamekandidaat?

Heb jij een bad waar je zelf niet de maximale potentie uit haalt? Is je bad leuk voor erbij maar niet je focus? Wil je wel de lusten maar niet de lasten? Of is er een andere reden waarom je de overname van jouw bad interessant vindt? Wij komen graag met je in contact!