Zwemschool De Geus wordt DE ZWEMSTUDIO

Na een grondige verbouwing van de locatie in Broek op Langedijk maakt ‘Zwemschool De Geus’ per 1 april 2021 plaats voor ‘De Zwemstudio Dijk en Waard’. De Zwemstudio als nieuwe zwemschool is het afgelopen jaar tot leven gekomen waarbij Langedijk de eerste locatie is. Dezelfde medewerkers en leidinggevende blijven de vertrouwde omgeving voor de kinderen creëren.   

Persoonlijke aandacht 
Bij ‘De Zwemstudio’ wordt in groepjes van maximaal 6 kinderen lesgegeven waardoor ieder kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Het kleinschalige karakter inclusief de huidige lesmethode blijven bestaan. 

Meer activiteiten 
Naast de zwemlessen voor kinderen zal De Zwemstudio reactiverend zwemmen, zwemles voor volwassenen, vrij zwemmen en ouder-kind zwemmen blijven aanbieden. Het programma wordt uitgebreid met zwangerschapsgym en zwemvaardigheid. 

Aquafitness 
Het aanbod van aquafitness lessen blijft bestaan, waarbij uitbreiding van de lessen wordt verwacht. 

Over ‘De Zwemstudio’
De Zwemstudio is een initiatief van drie gepassioneerde zwem-en fitness ondernemers. Met de Zwemstudio focussen zij zich op klantvriendelijk, kwalitatief en toekomstgericht zwemmen en willen zij excellente plezierige zwemlessen bereikbaar maken voor alle kinderen en volwassenen.