Per 1 januari 2021 start van nieuw zwemconcept in Nederland

Na een jaar van voorbereiding, is op 1 januari 2021 het nieuwe zwemconcept: ‘de Zwemstudio’ gestart. Het is een initiatief van Cornelis de Geus, Piet Willemsen en Ted van Hees, drie gepassioneerde fitnessondernemers met ruime ervaring op het vlak van de exploitatie van kleinschalige zwembaden. Met ‘de Zwemstudio’ gaan zij de komende jaren een nieuw klantvriendelijk, kwalitatief en toekomstgericht zwemconcept uitrollen in Nederland.

Waarom een nieuw zwemconcept?
Het volgen van zwemlessen door kinderen en volwassenen wordt steeds minder vanzelfsprekend. In veel baden wordt in grote groepen gewerkt waardoor niet ieder kind en/of volwassene de aandacht krijgt die het nodig heeft. Bij ‘de Zwemstudio’ wordt in kleine groepjes gewerkt waardoor eenieder de aandacht krijgt die het nodig heeft. De kwaliteit van ‘de Zwemstudio’ zwemlessen is van excellent niveau.

Persoonlijk en hoge kwaliteit
Naast de persoonlijke aanpak hanteert ‘de Zwemstudio’ een eigen unieke lesmethode met een beproefd resultaat en leidt zelf de zwemdocenten op, waarmee een hoog kwaliteitsniveau op alle locaties wordt gegarandeerd.

Volgens Ted van Hees, één van de drie initiatiefnemers, zijn de individuele zwemstudio’s zwemscholen pur sang. “Alles draait hier om het verzorgen van excellente zwemlessen en zweminhoudelijk klantcontact. Iedere zwemstudio beschikt over een senior zwemleraar, die naast het geven van zwemlessen tijd heeft voor spreekuur met ouders, kinderen en aansturing van personeel van de desbetreffende zwemstudio”, aldus Van Hees.

De opening van de eerste ‘Zwemstudio’Bij ‘De Geus Langedijk’ zal op 1 april 2021 de eerste Zwemstudio worden geopend. Het is de bedoeling dat in de loop van 2021 de tweede Zwemstudio volgt. “Een kleinschalige zwemschool exploiteren is bewezen succesvol, mits er sprake is van een goed doordacht bedrijfsmodel”, laat De Geus ons weten. “Het lijkt een grote stap in coronatijden, maar wij weten uit ervaring dat het verdienmodel goed is. Het is een gat in de markt. Anders waren wij er ook niet aan begonnen”, voegt De Geus fijntjes toe.

Ondernemers die belangstelling hebben in ‘de Zwemstudio’ formule, kunnen contact opnemen via info@dezwemstudio.nl