Techniek training

Wil je nog beter leren zwemmen, wil je je techniek stapje voor stapje optimaliseren of vind je het gewoon leuk om een opfriscursus te krijgen? Voor jong en oud is onze techniektraining een inhoudelijke en leuke manier om je zwemvaardigheid te verbeteren.

Vanaf de zomer 2021 zal De Zwemstudio de volgende trainingen verzorgen;

Borstcrawlcursus voor jong en oud

Wil je graag borstcrawl zwemmen, maar het lukt niet zoals je zelf wilt, of lukt het wel, maar ben je moe voordat je aan de overkant van het bad bent? Ben je triatleet en wil je sneller zwemmen en tegelijkertijd meer energie overhouden voor het fietsen en lopen? Onze borstcrawlcursus is dan zeker iets voor jou.

Gedurende 10 weken leer je in kleine groepjes van 6 personen onder deskundige begeleiding alles over de borstcrawl. Je leert niet alleen de complete techniek onder de knie te krijgen, er wordt je ook verteld waarom je iets goed of fout doet. Daarnaast wordt je efficiëntie iedere training gemeten, zodat je jouw vorderingen zelf kunt bijhouden. In de cursus schenken we natuurlijk ook aandacht aan het zwemmen in buitenwater.

Cursus schoolslag en rugcrawl

Heb je voor 2002 je zwemdiploma gehaald, dan heb je dat waarschijnlijk geleerd op de ouderwetse manier. Doe ik het dan fout? Nee, natuurlijk niet, je komt namelijk wel vooruit, maar er is wel degelijk een verschil. Wist je dat tegenwoordig de schoolslag, borstcrawl en vlinderslag met de armen onderwater heel veel op elkaar lijken? Ook de benen doen anders dan vroeger is aangeleerd. Geef jezelf een update, dan kun je er weer jaren tegenaan met de nieuwste zwemtechnieken.

Techniek training is beschikbaar in

Schrijf je in!

Schrijf je in voor onze Techniektraining en kom in beweging.